Get the Flash Player to see this rotator.


YOGA Sessions

Μαθήματα Γιόγκα

"Όπως η μυρωδιά ενός λεπτού αρώματος διαχέεται απο τον ανθό ενός λουλουδιου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όταν ο νους μας είναι εξαγνισμένος και καθαρός αναδύονται οι ανώτερες ποιότητες ενός ανθρώπου"
Α. Μεσημέρης, Ασάνα - Η εγκυκλοπαίδεια της γιόγκα.

Oι Universal-people φέρνουν την Επιστήμη της Γιόγκα πιο κοντά στον σημερινό σύγχρονο άνθρωπο. Γίνονται καθημερινά τμήματα Integral Yoga-Γιόγκα στα κέντρα μας. Bοηθώντας με τον τρόπο αυτό την βελτίωση της καθημερινής του ζωής, μέσα απο δοκιμασμένες τεχνικές που μειώνουν σημαντικά το άγχος και δίνουν θετική νότα στην οπτική μας για τη ζωή.


ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ YOGA
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 7.30 - 10μμ (2ώρο) Integral Yoga για προχωρημένους
Τρίτη - Πέμπτη 5.30 - 7.00μμ Βιοενεργειακή εξισορρόπηση των τσάκρας
 

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ : Βιοενεργειακή εξισορρόπηση των τσάκρας
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
Κάντε δώρο στον εαυτό σας στιγμές ηρεμίας, ισορροπίας και ευεξίας μέσα απο ένα βιωματικό ταξίδι στον κόσμο της αναπνοής, των ήχων, των θέσεων της γιόγκα και του οραματισμού. Μια εμπειρία προς την ισορροπία και την αναζωογόνηση ολόκληρου του οργανισμού!

Vinyasa Flow Yoga: Η κίνηση είναι συγχρονισμένη με την αναπνοή και λόγω του ομαλού τρόπου όπου οι θέσεις διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργούν μια ροή, με την αίσθηση του χορού. Οι ασκήσεις αποτελούνται από παραδοσιακές Ασάνες, αναπνοές, τεχνικές χαλάρωσης, συγκέντρωσης και αποτοξίνωσης, γίνονται με ήπια ένταση, αργά, σταδιακά και με λεπτομερή αυτοέλεγχο. Οι τεχνικές μειώνουν το άγχος, χαλαρώνουν, δυναμώνουν, γυμνάζουν το σώμα σφαιρικά και ποικιλοτρόπως ώστε να βελτιωθεί η ορθοσωμία και να βελτιωθούν παθήσεις και ανισορροπίες του μυοσκελετικού συστήματος. Βελτιώνουν την υγεία του οργανισμού και ιδίως το Νευρικό,Ορμονικό, Ανοσοποιητικό, Αναπνευστικό και Καρδιαγγειακό σύστημα. Εξελίσσουν τον μαθητή πέρα από το σωματικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσει συναισθηματικό αυτοέλεγχο, αυξημένες διανοητικές ικανότητες και πνευματική ωριμότητα.

Reiki: Το ρέικι είναι μια αρχαία μέθοδος φυσικής θεραπείας, που βασίζεται στην διοχέτευση της συμπαντικής ενέργειας δια μέσου των χεριών. Το Ρέικι μας συντονίζει με την αγάπη, την καλοσύνη και την χαρά της ζωής. Αναζωογονεί το σώμα μας, το καθαρίζει από τις τοξίνες και το βοηθά να ανακτήσει τη φυσική του ικανότητα αυτοίασης. Επιφέρει διανοητική διαύγεια και συναισθηματική ισορροπία. Δρα εξισορροπιστικά στις ενέργειες του σώματος, ενώ παράλληλα αποδεσμεύει τη μπλοκαρισμένη ενέργεια. Μας χαρίζει χαλάρωση, ευεξία και ψυχική γαλήνη.

Διαλογισμός Τσακρα (Chakra Meditation): Τα τσάκρα ή αλλιώς ενεργειακοί τροχοί, συνδέονται άμμεσα με τους 7 κύριους αδένες του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς και με τα βασικά λειτουργικά του όργανα όπως οι πνεύμονες, η καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, η σπλήνα και το πάγκρεας και όλα τα συστήματα που αντιπροσωπεύουν, το αναπνευστικό, το κυκλοφορικό, το νευρικό, το ενδοκρινικό, το ουροποιητικό, το πεπτικό και το λεμφικό. Το κάθε τσάκρα συνδέεται άμεσα με το φυσικό μας σώμα και κυβερνά ορισμένες φυσιολογικές διαδικασίες του. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ένα από τα τσάκρα μας έχει υποστεί ζημιά, το πρόβλημα μπορεί να γίνει αντιληπτό στο σχετικό όργανο. Η υγεία μας εξαρτάται από την σωστή λειτουργία των τσάκρα μας. Κάθε τσάκρα συνδέεται με ένα χρώμα και ένα στοιχείο της φύσης, αντιστοιχεί σε συγκεκριμένα όργανα του φυσικού σώματος, σε συγκεκριμένες αισθήσεις και αδένες. Τα ίδια συνδέονται εσωτερικά μεταξύ τους αποτελώντας μια αδιάσπαστη ενότητα και η αρμονική λειτουργία του ενός εξαρτάται και υποστηρίζεται από τα υπόλοιπα. Είναι σημαντικό λοιπόν να εργαζόμαστε συνολικά πάνω στο ενεργειακό μας σύστημα και τα τσάκρας για μια ολοκληρωμένη βελτίωση της φυσικής-πνευματικής-νοητικής και ψυχικής υγείας μας. Ο διαλογισμός των τσάκρα φέρει σε ισορροπία τους ενεργειακούς τροχούς, τους ενεργοποιεί, τους θεραπεύει και καθαρίζει τις αρνητικές ενέργειες της εκάστοτε περιοχής αποκαθιστώντας την ομαλή ροή τους.

Main center
YOGA Sessions
Our Profile
Drupall-yoga
Εκδόσεις
Μυρωδιά σταριού
Accreditations
Ψυχική Υγεία
Yoga club
Dream Yoga
Yoga teacher's training